14.08.2012, 23:20
Tak zatím jsem o tom, že mam rád MLP, řek jenom mámě. Jednoduše už jsem to nechtěl tajit, ale pár dnů jsem se na to připravoval, abych jí moh zasypat argumentama o tom, že to není žádná blbost pro děti. Ještě k tomu jsem nakreslil na papír celou mane 6, aby mi to tak nějak věřila. No první reakce byla samozřejmě "je to hezký, ale je to blbost". Ale tak každou chvilku na to nějak narážim, trochu o tom mluvim, řikám jí o tom jak je brony komunita úžasná, přečet jsem jí i pár dobrejch příspěvků tady z fóra a ukázal jednu krátkou ukázku ze S1E4. No a k tomu jsem jí samozřejmě řek, že českej dabing je hroznej a že se na to dívám v angličtině s titulkama, zkrátka posilující argument - že si na tom zlepšuju angličtinu. (ikdyž teda angličtina je to poslední, co mě na tom zajímá, ale stejně je to fajn, už jsem se díky tomu naučil pár novejch slovíček) Ale už se s tím tak nějak smířila, a myslim, že už by o tom neřekla, že to je blbost. Někdy jí třeba pustim i první díl, ale každopádně to bude trvat ještě dlouho a neni to nutný, ale třeba o to projeví zájem sama ze zvědavosti.
Jinak to nikomu řikat nebudu, mam sice ve třídě několik dobrejch kámošů, ale půlka by si ze mě začla dělat srandu (btw nevěděj, o co přicházej) a ta tolerantnější půlka by tomu nechtěla věřit a minimálně by na mě čuměli, jako kdybych byl z jiný planety. A myslím si, že z nich nikdo brony není.
Řeknu to akorát nejlepšímu kamarádovi, protože je to jedinej z kámošů, před kterým nic netajím a třeba ho taky zbronifikuju ... ...ikdyž o to mi ani nejde, stačí, když to přijme a bude to tolerovat, ale to on bude, jen na něj musím opatrně a pomalu. Nejdřív mu to tak nějak naznačovat, až pak teprv to říct, pak mu pustim pár ukázek (on mi taky pouští ukázky z různejch filmů, který neznám, takže prostě řeknu, že je řada na mě), no a třeba mu někdy pustim i ten první díl.
Jinak to nikomu řikat nebudu, mam sice ve třídě několik dobrejch kámošů, ale půlka by si ze mě začla dělat srandu (btw nevěděj, o co přicházej) a ta tolerantnější půlka by tomu nechtěla věřit a minimálně by na mě čuměli, jako kdybych byl z jiný planety. A myslím si, že z nich nikdo brony není.
Řeknu to akorát nejlepšímu kamarádovi, protože je to jedinej z kámošů, před kterým nic netajím a třeba ho taky zbronifikuju ... ...ikdyž o to mi ani nejde, stačí, když to přijme a bude to tolerovat, ale to on bude, jen na něj musím opatrně a pomalu. Nejdřív mu to tak nějak naznačovat, až pak teprv to říct, pak mu pustim pár ukázek (on mi taky pouští ukázky z různejch filmů, který neznám, takže prostě řeknu, že je řada na mě), no a třeba mu někdy pustim i ten první díl.