03.02.2014, 16:37
Záleží, probudit se jako poník, tak jako první si začnu zvykat na kopyta a zjišťovat, jak fungujou , Pak se pokusit zapadnout do společnosti... A možná se eventuelně pokusit dostat nějak zpátky... Ale... Kdybych někomu začal vykládat, že jsem ve skutečnosti uplně jinej živočišnej druh z jiný planety nebo dimenze, tak by to mohlo mít pro mě dalekosáhlé následky , a kdyby to nešlo, tak si začal zvykat na novej život a pokusil se ho poskládat jinak, než můj současnej.
Pokud jako člověk... První bych začal panikařit... A doufal, že by mě našel někdo typu Pinkie, tý by to, že sem člověk asi vůbec nevadilo... A jak známe Pinkie... asi by mě hned čapla za ruku a táhla mě se obeznámit do Ponyvillu...
Pokud bych ale zůstal sám... To nedokážu domyslet, spoléhal bych na to, že bych se nějak dostal před Celestii a Lunu a tam se to nějak dořešilo...
Pokud jako člověk... První bych začal panikařit... A doufal, že by mě našel někdo typu Pinkie, tý by to, že sem člověk asi vůbec nevadilo... A jak známe Pinkie... asi by mě hned čapla za ruku a táhla mě se obeznámit do Ponyvillu...
Pokud bych ale zůstal sám... To nedokážu domyslet, spoléhal bych na to, že bych se nějak dostal před Celestii a Lunu a tam se to nějak dořešilo...