05.02.2014, 21:23
Duvod rozporu mezi uzivateli:
Na Internetu nelze dodat slovum prave emoce ani duraz.
Proto napr.:
Cil: Dragea
Jak je mozne si toto vylozit: "Davat NIKDO" - znamena reknuti vysoce nahlas, vysoky odpor v nazorech.
"Ale TY taky nejsi.. "- to uz je trochu utocne a velmi rozladena reakce.
Tudiz timto se zacala tato negativni diskuze a jde to jen smerem dolu protoze kazdy chapeme vyjadrovani slov jinak.
Podivej se treba ted co jsem napsal - bez hacku a carek, gramaticke chyby atd.. jop je to riskantni proto pisu neutralne abych mel sanci uklidnit situace kdybych nejakym nedorozumenim ci preklepem nekoho urazil
Proto prosim o zklidneni emoci a racionalniho uvazovani nad prispevky pro vsechny, diky!
-Mel
Na Internetu nelze dodat slovum prave emoce ani duraz.
Proto napr.:
TSupirka Napsal(a):NIKDO není dokonalý žejo Rainbowlaugh Rainbowlaugh já vím nejsem taky žádnej profík *diví se co dělá na umělecké*
Ale TY taky nejsi Ajsmug (říká se, kdo neumí, učí)
Cil: Dragea
Jak je mozne si toto vylozit: "Davat NIKDO" - znamena reknuti vysoce nahlas, vysoky odpor v nazorech.
"Ale TY taky nejsi.. "- to uz je trochu utocne a velmi rozladena reakce.
Tudiz timto se zacala tato negativni diskuze a jde to jen smerem dolu protoze kazdy chapeme vyjadrovani slov jinak.
Podivej se treba ted co jsem napsal - bez hacku a carek, gramaticke chyby atd.. jop je to riskantni proto pisu neutralne abych mel sanci uklidnit situace kdybych nejakym nedorozumenim ci preklepem nekoho urazil
Proto prosim o zklidneni emoci a racionalniho uvazovani nad prispevky pro vsechny, diky!
-Mel
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.