04.03.2014, 14:22
(04.03.2014, 13:19)houpe Napsal(a): Díky (obzvláště Jamisovi za obsáhlý příspěvek a ještě obsáhlejší popis výroby jeho cosplaye) Místama mě ale polejval studenej pot když jsem viděl co všechno bylo potřeba. já si to představoval že si koupim paruku, nějaký barevný hadry a to další už jsou malý drobnosti Asi zkusim na křídla nakonec přece jenom ten drátek jak je v tom videu.
Rádo se stalo ale vůbec se neboj - prostě to udělej tak, jak myslíš, že to bude vyhovovat, pak vyzkoušej (třeba na AnimeSHOW - to je naprosto ideální prostředí) a pak uprav to, co je potřeba upravit. Rozhodně nemusí to být napoprvé všechno a všechno dokonalé, protože ze všeho nejdůležitější je začít a je více méně jedno jak.
Klidně začni s tím, že si koupíš paruku, oblečení v barvě tebou zvoleného poníka (Second Hand obchody jsou na tyhle nákupy ideální) a doděláš maličkosti, jako je CM a ouška. Křídla měj klidně napoprvé jednoduchá, pokud se s tím nechceš příliš párat.
Klidně se pusť do originálního zpracování - MLP má obrovskou výhodu v tom, že skutečně stačí "se vybarvit", paruku aka hřívu (ocas není třeba nutný - spousta MLP cosplayů jej nemá), přidat křídla či roh (ale ani to třeba není nutné), dát CM a máš hotovo. A pak už si hrát s detaily a postupně přidávat a upravovat ty maličkosti, kterých není nikdy dost
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive