11.03.2014, 01:21
*Dramarická hudba pochádzajúca z gramafóna*
Píšem list královne Ekave.
Oh. Je taká škoda že sa nezúčasnite slávnosti. Mohli sme žiť v miery. Ale Vy nie! Vy chcete len územie a myslíte len na seba a svoje královstvo! Keby som vaše malé královstvo ktoré sa v lete roztopí potreboval , užby ste mi ležali pri kolenách! Ale nie, ja vás nepotrebujem. Dávam vám poslednú šancu ukázať iteligenciu, ako sa nechať upáliť zaživa.
-Král a panovník hradu a mesta Consilvánia AleXan Velký Najvetší(preferujem král AleXan, ale nech už som celým menom)
Brko som položil. Poslal som posla s dopisom.
Uvidíme ako zareaguje.
Odoslané z Equestrie
Píšem list královne Ekave.
Oh. Je taká škoda že sa nezúčasnite slávnosti. Mohli sme žiť v miery. Ale Vy nie! Vy chcete len územie a myslíte len na seba a svoje královstvo! Keby som vaše malé královstvo ktoré sa v lete roztopí potreboval , užby ste mi ležali pri kolenách! Ale nie, ja vás nepotrebujem. Dávam vám poslednú šancu ukázať iteligenciu, ako sa nechať upáliť zaživa.
-Král a panovník hradu a mesta Consilvánia AleXan Velký Najvetší(preferujem král AleXan, ale nech už som celým menom)
Brko som položil. Poslal som posla s dopisom.
Uvidíme ako zareaguje.
Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa! 
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!

Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...

Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!