24.03.2014, 11:59
(23.03.2014, 21:20)EvkaSoňa Napsal(a): Napriek tomu, že som nemohla prísť, ste sa mi postarali o skvelý zážitok Ďakujem veľmi pekne všetkým tým, čo sa podieľali na fotkách pre mňa. Netušíte, ako ste ma potešili... všetkých vás mám rada
Rádo se stalo doufám, žes dostala i ta objetí, která jsme posílali
Za mě až na pár škobrtnutí (ale to se spraví) to byl fajn víkend. AnimeSHOW a IstroCon nikdy nezklamou, co se týče zážitku ať už jde o ty malé jako focení co chvíli, zábava, setkání s lidmi, kteří si pamatují s minulých let (zdravím všechny z Indianu! ), nebo prostě jen carpe diem, nebo jde o ty větší - jmenovitě:
* rozdíl mezi CZ a SK publikem
* jak získal PartyScratch svůj CM za navigaci aneb noční Bratislava je prostě awesome
* překvapení pro Creepyho (to byl ten moment: "Teď se na vteřinu zastav, uvědom si, co se děje a už nebudeš pochybovat o tom, že ty z normálního pohledu střelené momenty, jsou ty nejlepší")
Abych nezapomněl... zdravím odvážné Vlče doufám, že se s ní budeme vídat častěji
(fotky: comming soon!!)
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive