29.03.2014, 11:19
(29.03.2014, 03:01)Blue Storm Napsal(a): Tak. A jak to bude s místem na přespání?. Minule to bylo pro bronies tušim nějak rozdrobený po vícero místech. Asi by bylo dobré se dohodnout co nejdříve na zajištění dostatečných prostor pro spaní a pokud možno, tak nejlépe pohromadě. Je pravděpodobné, že nás taky může být i o několik desítek lidí víc, než minule.
Loni jsme téměř všichni (krom těch, kteří spali mimo školu nebo se přihlásili hooodně pozdě) spali v jedné místnosti s kapacitou 42 lidí. Nemůžu si ale pomoct, mám pocit, že nás tam bylo víc

Rozdělení do dvou tříd jsme byli letos na PGF a to z toho důvodu, že dost velká třída pro nás ve škole prostě nebyla

A k letošnímu ubytování. Kdo chce spát s bronies v jedné třídě (ve spacáku, v ZŠ Smetanova) tak do kolonky "Ubytovat s" vyplní mě. Viz první příspěvek. Aby to bylo možné bez problémů zorganizovat, je kritické, aby všichni vyplnili dotazník účastníka, který je také v prvním příspěvku. Musím pak poslat Vaškovi seznam společně ubytovaných a ideálně seznam všech poníků, kteří na FF jedou.
Pokud nás bude o několik desítek víc než loni, tak prostě rozdělení budeme. S tím se nic nenadělá

(29.03.2014, 03:01)Blue Storm Napsal(a): PS: Bude opět hra "Ulov si svého poníka? Vsadim se, že na to ostatní linie asi nezapoměli
Mám za to, že to už někdo loni domlouval s OutConem. Každopádně to mám také v plánu řešit, ale teď je v to do listu výše Gala večer.