01.04.2014, 09:01
No nevím jak moc se považuju za Bronyho ,ale za tu dobu co sleduju MLP jsem si k tomuto fandomu vytvořil kladný vztah. Takže abych nebyl OT jako o bronym o mě smýšlí jen velice úzký okruh přátel kterým kteří jsou v podstatě má rodina opravdu věřím a jejich reakce byly různé první člověk kterému jsem o tom řekl si myslel že je to vtip ale jakmile můj úsměv zkameněl přestal se smát a začali jsme vést jakš takš rozumnou diskuzi s potom byl dokonce ochotný shlédnout i pár dílů dalších ,líbilo se mu to avšak za Bronyho se nepovažuje u druhého jsem se okamžitě setkal s rozumným pochopením ale poníky rád nemá 3 tí jakmile jsem mu to řekl tak se mu rozzářily oči jelikož on uz MLP sledoval dokonce v čestině a ohlas mých kamarádek byl víc než kladný.jediný kdo z rodiny o MLP ví je máma a ta mi akorát jednou řekla "kdyby sas radši věnoval víc té svojí cérce než tým kresleným koňom" a táta no řekneme to tak že on a elektronika nejsou kamarádi nanejvýš se tak podívá večer na zprávy a "ty vol*viny v tej mojí krabici" ho nezajímají
„Pouze ti, kteří se mnou hladověli a stáli při mně, když jsem šel přes zlou dobu v určitém okamžiku v životě, budou jíst u mého stolu.“