07.04.2014, 22:20
Dva se perou, třetí se směje ... já 
Zábavy jsem měla už dost, takže potřebné věci na získání kopce :
1. Dělo
2. Konfety
3. Brokovnice
4. Limonáda
5. 520x Mrkev
6. 520x Malá sněhová koule
7. 520x Střední sněhová koule
8. 520x Velká sněhová koule
9. Malé šutry
10. Velké šutry
11. Alobal
12. Pytlík
Krok č.1 : Do děla dáme konfety
Krok č.2 : Do brokovnice nalijeme limonádu
Krok č.3 : 520 malých sněhových koulí dáme na 520 středních sněhových koulích, které dáme na 520 velkých sněhových koulí. Vznikne 520 sněhuláků. Sněhuláky ozdobíme šutrami a jako nos, každému dáme mrkev. Velké šutry necháme do zásoby. Nakonec každého sněhuláka obalíme alobalem.
Krok č.4 : Pytlík si dáme bokem.
Poslední a finální krok č.5 : Na AleXana vystřelíme konfety a postříkáme ho limonádou, kterou vystřelíme z brokovnice.
Dále AleXanovi dáme na hlavu pytlík. Za něho dáme velké šutry, tím pádem AleXana zakopne a spadne z kopce. Sněhulákům dáme povel na hlídání kopce. A kopec je můj

Zábavy jsem měla už dost, takže potřebné věci na získání kopce :
1. Dělo
2. Konfety
3. Brokovnice
4. Limonáda
5. 520x Mrkev
6. 520x Malá sněhová koule
7. 520x Střední sněhová koule
8. 520x Velká sněhová koule
9. Malé šutry
10. Velké šutry
11. Alobal
12. Pytlík
Krok č.1 : Do děla dáme konfety
Krok č.2 : Do brokovnice nalijeme limonádu
Krok č.3 : 520 malých sněhových koulí dáme na 520 středních sněhových koulích, které dáme na 520 velkých sněhových koulí. Vznikne 520 sněhuláků. Sněhuláky ozdobíme šutrami a jako nos, každému dáme mrkev. Velké šutry necháme do zásoby. Nakonec každého sněhuláka obalíme alobalem.
Krok č.4 : Pytlík si dáme bokem.
Poslední a finální krok č.5 : Na AleXana vystřelíme konfety a postříkáme ho limonádou, kterou vystřelíme z brokovnice.
Dále AleXanovi dáme na hlavu pytlík. Za něho dáme velké šutry, tím pádem AleXana zakopne a spadne z kopce. Sněhulákům dáme povel na hlídání kopce. A kopec je můj