16.04.2014, 17:05 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.10.2016, 15:39 uživatelem Draimisko. Edited 155 times in total.
Důvod úpravy: nevydržím to...
)
Co dělám je lehké si domyslet, takže jen zmíním, že tady je veškerá moje psaná tvorba
Kdybyste kdokoli měli otázku, námitku rád vyslechnu. A za jistou porci přesvědčování jsem ochoten přeložit i nějaký fic na přání, pokud teda bude kratší a postavy tam nebudou valit středověké komba
Současný/poslední projekt
Převrat: Bod zlomu
autor: Visiden Visidane Originál
předečetl Arrac
tagy: dobrodružství, temné, romantika s tím že bych tak okrajově dodal, že v některých scénách je fakt do tuhého, jakože... nneí to duhový příběh
Equestrie je země magie a harmonie, mírumilovná říše pod vedením nesmrtelných monarchů. Za jakou cenu?
Po objevení objevení podivného mocného zařízení je Twilight Sparkle odtažena na okraje země, kterou si myslela že zná tak dobře. Tady, obklopená poníky, jejchž samotná existence byla držena v tajemství musí čelit divokým nepřátelům, násilným spojencům a pravdě.
Černá a bílá Odkaz na překlad Autorova poznámka
Originál
-sad, trategy, romance Příběh Octavie zachycené na pomezí ctnosti a neřestí, navždy šedá a navždy v pozadí.
Sombrovy skvělé nápady Překlad Originál
- Comedy, Random Sombra se ujal vlády a reformuje Impérium, to bude něco.
Fallout Equestria: Druhá šance[b] [15+][/b] Překlad Originál
-GoreDarkCrossover Věříte v druhou šanci?
Dopisy od nespokojeného studenta Přátelství Hub page - cenzurovaná Originál
-Comedy, Alternate universe Jakpak asi opravdu vypadaly dopisy pro Princeznu Celestii?
Operace TwiLuna Seznam kapitol Originál
-Romance, Comedy Discord, Cadence a Celestie jako dohazovači? Proč ne? Spárovat Twilight a Lunu, když jsou do sebe tak očividně zamilované? Proč ne? Ministerstvo Draimerovství varuje!! - Při čtení hrozí protržení bránice!
Flitter Seznam kapitol Originál
-Romance, Comedy, Adventure Jeden obyčejný, mírumilovný měňavec si žije v Canterlotu aniž by se o něm vědělo, ale ne navždy. Čeká ho zábavné a mnohdy napínavé dobrodružstvím za záchranou sebe samotného stejně jako celého svého úlu a samozřejmě Harmonie celé Equestrie.
Nightmare's Knot (Závazek noci) Překlad Originál
-Romance, Sad, Alternate Universe, Human
Každý se může změnit... a zamilovat. A to i bytost stovky let svázaná v bolesti a samotě, naplněná hořkostí.
Někde v tom nekonečném vesmíru přece jen čeká...
Maine tvorba - nečíst, jsou to blbosti a půlku z nich bych měl smazat
Bubínky, bubínky všude kolem! - součást challange Upsati se Ďáblu
-comedy, random Derpy dostala podivný starý bubínek. Co je uvnitř? No, ať je to cokoli, nuda s tím nebude.
Stopař a krabice - součást challange Upsati se Ďáblu
-Sad, human Můj vlastní prequel k My Little Dashie aneb, jak se dostala do té krabice?
FiMstorie s názorným příkladem
- random, comedy, slince of live Jak vypadalo první setkání pozemšťanů, paroháčů a polétavců?
Le Banane
- Comedy, random Celly? Co jsem říkala o těch babánech?