27.08.2012, 14:33
(25.08.2012, 15:01)mp5991 Napsal(a): Tak přemýšlím jak to opatrně naznačit spolužákům.Jak znám naší třídu,tak to určitě půlka sleduje,ale ti to nepřiznají,protože je tu ještě ta druhá půlka
(25.08.2012, 20:32)Meritic Napsal(a): No já s novým školním rokem nastupuji v Brony triku odhaduju že 1/3 to pochopí a příjme 1/3 se mi bude tlemit a 1/3 to bude jedno.. Jinak MP sežeň si nějaký neutrální Brony triko třeba Discorda (http://www.welovefine.com/1212-heavy-metal-discord.html) a pak uvidíš zda za tebou někdo příjde jakožto že ví o co jde.
Tak u mě jít v brony triku do třídy (nebo po naší ulici) by se rovnalo společenský sebevraždě. Ve třídě se pořádně kamarádim jenom asi se 7 lidma, a ikdyž jsem už tak hodně zvláštní člověk (o dopravu se moc lidí nezajímá), tak jsem ve třídě dost oblíbenej - když někdo potřebuje s něčím poradit nebo doučit v matice nebo jinejch předmětech (atd.), tak jde za mnou. A myslím, že MLP fakt ve třídě asi nikdo nesleduje (hodně bych se divil, kdyby to někdo sledoval). Takže bych se tím hodně znemožnil.
K těm neutrálním věcem - docela by se mi líbilo mít placku nebo něco takovýho s cutie mark RD, protože si myslím, že by fakt nikoho nenapadlo, že je to zrovna z MLP, a kdyby se někdo zeptal co to je, tak řeknu, že je to taková nějaká cool značka s barvama Sparty.