13.05.2014, 12:41
(13.05.2014, 12:18)Ebženka Napsal(a): Děkuju za zodpovězení všeho!
Ad SugarCubeCorner, já samozřejmě nečekám úplné podrobnosti, jenom je dobrý předem vědět, co alespoň rámcově můžu čekat a jestli vůbec budu mít možnost si to vybrat v průběhu svého pobytu na akci - kromě obecného lístku na občerstvení to mohl být třeba ještě lístek na párty ve stanovený čas s občerstvením nebo poukázka na odběr něčeho konkrétního. Teď už je mi jasno, kolik si mám našetřit.
A vůbec, jste borci, že nás rovnou něčím tvrdým neutlučete, vy organizujete con na zelené louce a my vám do toho kafráme čtvrt roku před akcí. Jenže když já už se těšim a moje dcera se mě asi tak obden ptá, kdy už to bude.
Rádo se stalo jak budeme mít podrobnější informace, hned se podělíme. Určitě bude možnost si občerstvení vybrat během pobytu na akci.
ad Party (zatím vypadá, že bude protože zájem o to je): bude v rámci standardního vstupu - na rozdíl od jiných akcí podobného typu neplánujeme omezovat vstup v rámci programu. Prostě jeden vstup bude platit na veškerý program.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive