13.05.2014, 12:41
(13.05.2014, 12:18)Ebženka Napsal(a): Děkuju za zodpovězení všeho!
Ad SugarCubeCorner, já samozřejmě nečekám úplné podrobnosti, jenom je dobrý předem vědět, co alespoň rámcově můžu čekat a jestli vůbec budu mít možnost si to vybrat v průběhu svého pobytu na akci - kromě obecného lístku na občerstvení to mohl být třeba ještě lístek na párty ve stanovený čas s občerstvením nebo poukázka na odběr něčeho konkrétního. Teď už je mi jasno, kolik si mám našetřit.
A vůbec, jste borci, že nás rovnou něčím tvrdým neutlučete, vy organizujete con na zelené louce a my vám do toho kafráme čtvrt roku před akcí. Jenže když já už se těšim a moje dcera se mě asi tak obden ptá, kdy už to bude.
Rádo se stalo

ad Party (zatím vypadá, že bude protože zájem o to je): bude v rámci standardního vstupu - na rozdíl od jiných akcí podobného typu neplánujeme omezovat vstup v rámci programu. Prostě jeden vstup bude platit na veškerý program.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive