01.06.2014, 12:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.06.2014, 12:55 uživatelem Blue Storm. Edited 4 times in total.)
Včera jsem byl na jedné akci, kterou pořádali filmoví kaskadéři u nich přímo na zámečku, kde mají filmové koně.
Akce byla zaměřená na děti a tak nesměli chybět živí poníci na vození těch ratolestí.
Jakmile ale vyšel jeden z těch poníků, v doprovodu své ošetřovatelky, okamžitě jsem si v duchu řekl "Jé. Vypadá jako Shining Armor."
OK. Pěknej poník. Ale pak jsem si všiml něčeho na jeho levém boku.
No a jeho pravý bok pak zdobil jiný znak
Takže: Bílý poník (kluk), co má na levém boku CM v podobě hvězdy, jakož to připomínku na svoji sestřičku Twili a na pravém zase CM srdce co připomíná jeho manželku princeznu Cadance.
Zajímavá náhoda že? .... Nebo ne?
Akce byla zaměřená na děti a tak nesměli chybět živí poníci na vození těch ratolestí.
Jakmile ale vyšel jeden z těch poníků, v doprovodu své ošetřovatelky, okamžitě jsem si v duchu řekl "Jé. Vypadá jako Shining Armor."
OK. Pěknej poník. Ale pak jsem si všiml něčeho na jeho levém boku.
No a jeho pravý bok pak zdobil jiný znak
Takže: Bílý poník (kluk), co má na levém boku CM v podobě hvězdy, jakož to připomínku na svoji sestřičku Twili a na pravém zase CM srdce co připomíná jeho manželku princeznu Cadance.
Zajímavá náhoda že? .... Nebo ne?
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.