14.06.2014, 11:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.06.2014, 11:47 uživatelem BladeRain. Edited 3 times in total.)
Je mi čerstvě 33 a nikdo mou zálibu z přátel a nejbližších (=rodiny) neřeší jakkoli negativně Vidí, že jsem vyrovnanější, spokojenější a preferuju barevnější věci a trika s poníkama co si sama dělám nosím i do práce a žádné negativní reakce na to nebyly - spíš kladné. Takže je to v mém okolí bráno jako +.
Mamka dokonce hledá doma poníka, co jsem kdysi v dětství dostala od babičky z Německa, líbí se jí mé pony-style šperky a taťka je nadšenej z mých triček
A když někdo zkusí narážku na "seriál pro malé holčičky", tak se zasměju, řeknu, že nevědí o čem mluví, něco málo jim o MLP: FiM povím a pak je další člověk od kterého mám klid (několik z nich na MLP mimochodem taky začalo koukat ).
Jinak jsem od partnera dostala k narozkám další EG panenku (první jsem si koupila sama) a prý dostanu ještě jednu
Takže takhle nějak to berou
A jinak jsem člověk co svou zálibu neskrývá ani se za ni nestydím. Twili mám na mobilu a jako wallpaper v PC mám mane6.
Připadám si tím pádem v tomhle jako štastný člověk
Mamka dokonce hledá doma poníka, co jsem kdysi v dětství dostala od babičky z Německa, líbí se jí mé pony-style šperky a taťka je nadšenej z mých triček
Jinak jsem od partnera dostala k narozkám další EG panenku (první jsem si koupila sama) a prý dostanu ještě jednu
Takže takhle nějak to berou
A jinak jsem člověk co svou zálibu neskrývá ani se za ni nestydím. Twili mám na mobilu a jako wallpaper v PC mám mane6.
Připadám si tím pádem v tomhle jako štastný člověk