19.06.2014, 12:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.06.2014, 09:50 uživatelem Elevea. Edited 5 times in total.)
Operuju normálně se zip souborem, který postupně doplňuju, ale kvůli Loganovi jsem to rozřezal. Slabší počítače mají evidentně potíže s dekompresí větších balíčků a dochází při tom k chybám.
Silnější počítače zase mají tu výhodu, že když je to v jednom souboru, snižuje se počet IO operací a dojde k načtení rychleji, pokud je soubor umístěný na SSD. Ve hře se pak celý balíček zobrazí jako jeden se všemi mody. Takže ano, jde to dát dohromady do jednoho souboru.
Tak a na tomhle linku jsou mody, který jsem doteď udělal. Stačí nakopírovat do složky Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\ a pak zaškrtnout v profilu.
https://drive.google.com/folderview?id=0...sp=sharing
Ták...
soubor moon.zip obsahuje měsíc z MLP (nejsou otestované všechny denní doby, ale nepostřehl jsem vadu během tří průběhů noci, tak snad jsou ok)
logo.zip obsahuje možná loga firmy. Je tam mane6 a hádejte jaké dvě princezny.
loading.zip obsahuje nahrávací bary vytvořené z quality artu nalezeného tady na bronies
truck.zip je pokusný a obsahuje drobné modifikace globetrottera (jablíčko na volantu, airbuck a applejack approves na střeše) a scanie R (motýlek na volantu).
Jinak asi budu upravovat v tomhle přiřazení:
Volvo - Applejack
Scania - Fluttershy
Man - Rainbow Dash
Majestic - Rarity
DAF - Twilight Sparkle
Iveco - Pinkie Pie
Renault - toť otázka... vzhledem k pověsti Renaultů bych tipoval Derpy, ale třeba by měl někdo lepší nápad
Jo a začaly slevy na Steamu. ETS2 je tam za sedm a půl éčka.
Silnější počítače zase mají tu výhodu, že když je to v jednom souboru, snižuje se počet IO operací a dojde k načtení rychleji, pokud je soubor umístěný na SSD. Ve hře se pak celý balíček zobrazí jako jeden se všemi mody. Takže ano, jde to dát dohromady do jednoho souboru.
Tak a na tomhle linku jsou mody, který jsem doteď udělal. Stačí nakopírovat do složky Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\ a pak zaškrtnout v profilu.
https://drive.google.com/folderview?id=0...sp=sharing
Ták...
soubor moon.zip obsahuje měsíc z MLP (nejsou otestované všechny denní doby, ale nepostřehl jsem vadu během tří průběhů noci, tak snad jsou ok)
logo.zip obsahuje možná loga firmy. Je tam mane6 a hádejte jaké dvě princezny.
loading.zip obsahuje nahrávací bary vytvořené z quality artu nalezeného tady na bronies
truck.zip je pokusný a obsahuje drobné modifikace globetrottera (jablíčko na volantu, airbuck a applejack approves na střeše) a scanie R (motýlek na volantu).
Jinak asi budu upravovat v tomhle přiřazení:
Volvo - Applejack
Scania - Fluttershy
Man - Rainbow Dash
Majestic - Rarity
DAF - Twilight Sparkle
Iveco - Pinkie Pie
Renault - toť otázka... vzhledem k pověsti Renaultů bych tipoval Derpy, ale třeba by měl někdo lepší nápad
Jo a začaly slevy na Steamu. ETS2 je tam za sedm a půl éčka.
Elevea zdejší, Elevea webový
Ten, kdo historii nezná, je nucen ji opakovat. Ten, kdo historii nemaže, je nucen ji vysvětlovat.
Sborník, sborník, sborník!
Ten, kdo historii nezná, je nucen ji opakovat. Ten, kdo historii nemaže, je nucen ji vysvětlovat.
Sborník, sborník, sborník!