03.07.2014, 19:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.07.2014, 19:35 uživatelem Rainfall. Edited 4 times in total.)
Dneska jsem měl fakt úžasný zážitek sdílený s jednou uživatelkou na tomto fóru, Elis856. Jeli jsme do Brna, setkali jsme se a šli na nové Transformery. Film jsme si fakt užili a každý jsme nehorázně snědli jeden velký kýbl popcornu. Taky jsme se prošli po Brně. Každopádně, děkuji Elís. c:
Ehm ehm... mám tu i její fotku
Mimochodem, jedna scéna z filmu mě totálně dorazila a to přesně scéna, kdy [spoiler: jeden z vědců pracujících na projektu trasformia (neřeš) si vytvořil velkou figurku Rainbow Dash, která se pak proměnila v samopal XD.]
Jo je to spoiler z filmu. c:
Ehm ehm... mám tu i její fotku

Mimochodem, jedna scéna z filmu mě totálně dorazila a to přesně scéna, kdy [spoiler: jeden z vědců pracujících na projektu trasformia (neřeš) si vytvořil velkou figurku Rainbow Dash, která se pak proměnila v samopal XD.]
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.