01.09.2012, 21:49
(01.09.2012, 00:16)killerbird1859 Napsal(a): Se třídou není naštěstí problém, vždycky jsem tam měl pověst podivína a nikdo se se mnou nebavíLidi mě prostě nemaj rádi nevim jestli je to mím obličejem nebo chováním
Já jsem sice taky podivín a všichni to ví (nikdy jsem neměl ve třídě zvláštnějšího člověka, než jsem já sám

(01.09.2012, 14:03)mp5991 Napsal(a): Já se asi prozradím až bude nuda a začnu si kreslit poníky.A nuda je cca od září do června
Tak tomuhle bude hoooooodně těžký odolat.

Jedině bych to musel kreslit tajně, ale to neni ono, furt bych se stresoval a moc bych toho nenakreslil.

(01.09.2012, 14:52)killerbird1859 Napsal(a):S těma autobusama je to stejný asi všude. Cesta autem tam trvá ani ne 20, ale když jedu autobusem tak tam jede přes 50 minut a projíždí každou odbočkou do každý vesnice kde bydlí snad jen 2 rodiny... Potom je ta cesta zbytečně drahá kvůli ujetým kilometrům...
AUTOBUSY!

Btw. u nás v Praze ode dneška (1.9.) překopali celej systém, člověk se nikam pořádně nedostane, samý naprosto nesmyslný změny, prostě tu dopravu jenom komplikujou a dělaj z lidí blbce. A už fakt konec OT

the more things change, the more things stay the same
DeviantArt
DeviantArt