25.07.2014, 11:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.07.2014, 11:30 uživatelem pidi. Edited 2 times in total.)
Hola Hola. Tenhle krok s parkem byl z mé strany lehce neuvážený, protože se to rozdělilo cca půl na půl.
A Vyšehrady štepit nechci a dělat to nebudeme. Nicméně(!) Ve středu teď přes prázdniny nejsou DDR takže bych si dovolil dočasně vyhlásit "Pravidelné středeční střety v Malešickém parku!" (v případě je poblíž nějaká hospoda v Koně-vově ulici...)
Jo a dneska? To se blbě rozhoduje, tudíž: 14:00 - 17:00~18:00 Malešický park a následný přesun na Vyšehrad. Kdo dorazí do parku, ten dorazí do parku a pak se přesuneme za zbytkem.
Lepší řešní mě nenapadá a slibuju že to příště lépe promyslím
Dotazy, synchronizace, můj telefon: 725 949 568
P.S. Ad park, má někdo Bang nebo jinou hru?
A Vyšehrady štepit nechci a dělat to nebudeme. Nicméně(!) Ve středu teď přes prázdniny nejsou DDR takže bych si dovolil dočasně vyhlásit "Pravidelné středeční střety v Malešickém parku!" (v případě je poblíž nějaká hospoda v Koně-vově ulici...)
Jo a dneska? To se blbě rozhoduje, tudíž: 14:00 - 17:00~18:00 Malešický park a následný přesun na Vyšehrad. Kdo dorazí do parku, ten dorazí do parku a pak se přesuneme za zbytkem.
Lepší řešní mě nenapadá a slibuju že to příště lépe promyslím
Dotazy, synchronizace, můj telefon: 725 949 568
P.S. Ad park, má někdo Bang nebo jinou hru?
Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...