02.09.2012, 02:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.09.2012, 02:38 uživatelem Blue Storm. Edited 3 times in total.)
Mé okolí je taky velmi tolerantní vůči mé zalibě v ponících a většina z nich si rádo prohlíží sem tam nějaké kresby,či se zaposlouchá do remixů z MLP a ptaj se,co je to za hudbu.
Ano,je pravda,že pár lidí okolo(v práci),není zrovna odvázáno,když jim mávám poníkama kolem hlavy.Zvášťě šéf si stále musí myslet něco o mé orientaci,když jsem doslova vlál s růžovým závojem Cadence na hlavě kolem jeho kanclu a volal,že jsem právě zmíněná princezna .Ale i on sám už zpozoroval,že to není jen chvilková indispozice a že poníci z MLP se prostě stali součástí mého života.Proto mi už i souhlasně přitakává nad různýma obrázkama a i on sám se ptal,co je to za tu růžovou,či žlutou kobylku s kloboukem na hlavě .
PS:Z jistých důvodů si do práce ten vějíř s poníkama brát raději nebudu.
Ano,je pravda,že pár lidí okolo(v práci),není zrovna odvázáno,když jim mávám poníkama kolem hlavy.Zvášťě šéf si stále musí myslet něco o mé orientaci,když jsem doslova vlál s růžovým závojem Cadence na hlavě kolem jeho kanclu a volal,že jsem právě zmíněná princezna .Ale i on sám už zpozoroval,že to není jen chvilková indispozice a že poníci z MLP se prostě stali součástí mého života.Proto mi už i souhlasně přitakává nad různýma obrázkama a i on sám se ptal,co je to za tu růžovou,či žlutou kobylku s kloboukem na hlavě .
PS:Z jistých důvodů si do práce ten vějíř s poníkama brát raději nebudu.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.