Dobře :-D Já jsem prostě takovej "dodržující konzistenci", když to dělám pro všechny, tak proč ne pro krátké -- ale jak vidíš, pokouším se polepšit

Pohoda, super práce, díky
String bych hledal buď v DB nebo v nějakém nastavení, určitě to nebude přímo v PHP 
Ad třízení) Jasně, jak říkám, nevím jak funguje tuto fórum uvnitř, takže nevím, jestli na to nejsou nějaký přednastavený funkce a tak
Drobečkovka) Nu dobrá, no
Mně to prostě přijde nepřehledné, protože to nerespektuje strukturu fóra (můj názor) 
Ahoj, koukám do pravidel fóra Pravidla fóra a ať dělám co dělám, nikde nevidím pravidlo, které by zakazovalo citovat předchozí příspěvek. Proto říkám, že se mi nelíbí za toto dostat negativní bod. Konec kritiky

(02.09.2012, 10:27)Flaiming Napsal(a): klusik: Datumy jsem opravil, nicméně ten string z emailu nemůžu najít, takže to musí počkat.
Jinak navigace to takhle ukazuje správně - první Bronies.cz je název našeho webu, další Bronies.cz je název sekce fóra. Ostatní by mělo být jasné.
EDIT: To třízení podle reputace by bylo taky dobré, ale to bude krapet složitější na implementaci.
Pohoda, super práce, díky

Ad třízení) Jasně, jak říkám, nevím jak funguje tuto fórum uvnitř, takže nevím, jestli na to nejsou nějaký přednastavený funkce a tak

Drobečkovka) Nu dobrá, no

Ahoj, koukám do pravidel fóra Pravidla fóra a ať dělám co dělám, nikde nevidím pravidlo, které by zakazovalo citovat předchozí příspěvek. Proto říkám, že se mi nelíbí za toto dostat negativní bod. Konec kritiky

Eeeyup!
www.klusik.cz
www.klusik.cz