02.09.2012, 20:57
(01.09.2012, 23:41)OtaTheNoobCZ Napsal(a): Pchech, to jsem jediný Brony se kterým se všichni baví a není to podivín?
Tak všichni asi ne, ale do téhle skupiny se taky počítám podivínství si schovávám na jiné přiležitosti
(31.08.2012, 09:09)Martin Napsal(a): Mě třeba MLP taky vůbec neovlivnilo (snad jen v tom, že jsem možná začal kreslit, ale to je tak vše), jen mne zarazilo, jak se tady spousta lidí vyznává, že díky tomu seriálu "procitli".. Vykřikovat na slunce Celestie beru spíš z legrace..
Třeba u tebe nebylo v téhle oblasti zlepšování třeba což mi připomíná: jo, po 15 letech jsem vzal znova tužku a začal znova kreslit, protože poníci
O sobě taky můžu říct, že jsem "procitl" - ono je to tím, že mi MLP dalo možnost podívat se na některé významné události mého života z trochu jiného úhlu. To co se stalo nezměním, ale svůj pohled změnit můžu, a tak se v mnoha případech stalo... ano, mám pocit, že zápletky poloviny epizod kopírují můj vlastní život - ať si to vypadá jak chce. O tom už jsem ale psal v jiném tématu...
V mém případě přišla malá revoluce ve vztazích s lidmi poté, co mě už nebavilo se cítit divně za to, že se mi MLP líbí a na Facebooku jsem vystavil svoje fotky z letošního Galaconu je fakt, že v tomhle věku už mě školní kolektiv netrápí a přátele si vybírám sám (dost často taky nějak střelení - s takovými není v životě nuda), takže krom několika málo rozpačitých/odmítavých reakcí... pohoda. Že to probublalo v krátké době skoro ke všem, co mě znají, se dalo čekat. Že jsem jiný než průměr ví mé okolí už spoustu let. A navíc... většina těch, co byli na škole "společenské hvězdy kolektivu" skončila v šedivém bahně průměrnosti, kam mě nikdo v životě nedostane.
It's my life: I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive