03.09.2012, 23:16
Teda, tak to ti nezávidim Já si živě pamatuju co se stalo ve druháku u frézy. Spolužák sedí u PC a já mu držim na tišťáku banánek (když se dotkne vrták, tak začne pípat a my poznáme, že jsme dosedli na PCB - frézka se mění a nikdy ji nedáš přesně). Sjede mi k pacce, přepne na milimetr (na kliknutí ujede maximálně nastavenou vzdálenost) a jede níž. Už je skoro u desky, tak mu říkám ať přepne na desetinu....vzuu, pink! Ten ***** vypnul omezení, pustil to naplno dolů a zlomil frézku! Packa málem rozdrcená pod vrtačkou a špička frézky mi proletěla těsně kolem oka, měl jsem tam několik dní škrábanec a bylo to poprvý, co jsem někoho vážně seřval
Tohle je očividně domácí výroba, jestli chceš, tak ti někam na net dám archiv s fotkama a nekvalitně vyfoceným (princip pochopíš) schématem, docela jsem se kochal
OOOOOhhhhh, chudák PC Mě do PC tekutina nesmí a vzduch jedině ten, co mi tam rozvíří vlastní větrák (v serveru drží na kusu gumy ), jinak nic. A PC čistim obecně vysavačem, sranda je roztáčet větráky pozpátku
Tohle je očividně domácí výroba, jestli chceš, tak ti někam na net dám archiv s fotkama a nekvalitně vyfoceným (princip pochopíš) schématem, docela jsem se kochal
OOOOOhhhhh, chudák PC Mě do PC tekutina nesmí a vzduch jedině ten, co mi tam rozvíří vlastní větrák (v serveru drží na kusu gumy ), jinak nic. A PC čistim obecně vysavačem, sranda je roztáčet větráky pozpátku
http://89.111.97.62/
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat.
-- Jára da Cimrman
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat.
-- Jára da Cimrman