07.08.2014, 11:58
(06.08.2014, 22:01)Rwakk Napsal(a): No popravdě za mne, já tam nejedu kvůli přednáškám a tak. Ani kvůli zahraničním hostům či čemukoli jinému. Jedu tam, jen abych zase pozdravil pár přátel, možná poznal pár nových tváří a celkově se pobavil. Na Angličtinu jsem leví, rozumím jí akorát natolik, že z těch několika málo slov co pochytím aspoň pochopím koncept. Pokud plně nerozumím jazyku, tak si to prostě nevychutnám.
Ohledně nároků jsem docela nenáročný, takže až si tam popovídám s kým budu chtít, půjdu zase dál.
V tom případě doporučuju objevit se také na některém z CZ či SK conů, kde mají bronies vlastní programovou linii (v CZ hlavně PragoFFest a Festival Fantazie, v SK především AnimeSHOW a IstroCon) - to je přesně tenhle typ akce, byť se jedná o multifandom cony. Czequestria nemá za úkol těmhle akcím konkurovat, proto nekopíruje styl toho, co lze potkat i jinde v CZ/SK - půjde o čistě MLP con ve stylu Gala, BUCKu, BronyDays či CrystalFairu, jen v menším měřítku. Užít si Czequestrii i bez plné znalosti cizího jazyka (kterou beztak jen málokdo z nás má) není zas takový problém
Ještě co se hostů týče... myslím, že nezájem tady je způsoben jednak tím, že ne všichni tuší, co od toho čekat, protože chybí zkušenost a taky protože setkávání s hosty na současných conech tady v tuzemsku má trochu jinou formu, než je obvyklá jinde (a která je k vidění právě na zmíněných zahraničních conech).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive