Foxter: Aha No, zajímavé A proč se to prostě nejmenuje automechanik elektronik? Jo, protože tohle je výuční a autotronik je maturitní? Jasně... Pro přehlednost Zajímavé
Dreit)
ad peklostroj) No, tak na to jsem zvědavej :-D
ad tar) Sosnu & mrknu (resp. sosnu && mrknu, naráz by se to dělalo blbě... :-D)
ad čištění) Tak jasně, no Já čistím, když "si vzpomenu" -- a vzpomenu si tak jednou za 2 roky, no :-D
ad videa) No, já myslím, že to PC nehlídá, jen monitoruje... ale fyzicky jsem u toho nebyl (i když jsem z tutý fakulty)
ad strainer) Si pamatuju, jak do nás učitel na praxi pořád tlačil: "Pájka je cín, pájkovačka je ta pistole" :-D
Dreit) Peklostroj) No tyvolenakole! To je hustý "Stanice 23" a "Schema du CNC" nebo jak je to tam, to mě pobavilo :-D Hustý, hustý, hustý...
Dreit)
ad peklostroj) No, tak na to jsem zvědavej :-D
ad tar) Sosnu & mrknu (resp. sosnu && mrknu, naráz by se to dělalo blbě... :-D)
ad čištění) Tak jasně, no Já čistím, když "si vzpomenu" -- a vzpomenu si tak jednou za 2 roky, no :-D
ad videa) No, já myslím, že to PC nehlídá, jen monitoruje... ale fyzicky jsem u toho nebyl (i když jsem z tutý fakulty)
ad strainer) Si pamatuju, jak do nás učitel na praxi pořád tlačil: "Pájka je cín, pájkovačka je ta pistole" :-D
Dreit) Peklostroj) No tyvolenakole! To je hustý "Stanice 23" a "Schema du CNC" nebo jak je to tam, to mě pobavilo :-D Hustý, hustý, hustý...
Eeeyup!
www.klusik.cz
www.klusik.cz