05.09.2012, 17:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.09.2012, 17:54 uživatelem CrystalShine. Edited 1 time in total.)
(05.09.2012, 16:13)Dreit Napsal(a): Darm:
Buď sis o pár vláken vedle našel, že používám Debian, nebo je to pravda....což by mě moc těšilo, aspoň něco Ještě někoho vyhodit za ty datový schránky a bude zase na světě o trochu líp
My jsme tu obecně všechno co šlo řešili Linuxem. Napříklat kompletní námi na míru vyvinutý systém pro instalaci windows image na pracovní stanice, který fungoval jako Debian bootující přes PXE, který pak vybral vhodnou konfiguraci pro daný počítač a nakopíroval image přes dd (těch věcí to dělalo víc, ale to už je na delší dobu, jestli se potkáme někde na sraze, můžu to rozvést.) Mám tam pěkných pár řádků kódu Od původního autora mám zelenou ve věci opensourcování celého projektu, problém je že se to vyvíjelo postupně a je to trošku příliš rozlezlý po systému. Jestli to někdy pustím ven, budu muset většinu přepsat.
Ještě nám tu chvíli běžel nějaký prastarý Red Hat (nevím kvůli čemu, nebyl mou starostí), ale kvůli jednoduchosti konfigurace, ceně a osobním preferencím vyhrál na celé čáře Debian
Jinak nový aplikační server se jmenuje Lyra, poníci na úřadech