14.08.2014, 16:49
Keď som bol na tatranskom zraze, akurát sme mali návštevu - rodinnú známu s deťmi a sesternicu. Sestra zrejme využila moju neprítomnosť a keď sa pýtali, kde som, v snahe zhodiť ma im povedala, že som šiel na zraz My Little Pony ("ten seriál pre malé deti s farebnými koňmi", či ako to nazvala). Rodinná známa MLP nepoznala, sesternica len prehodila niečo v štýle "Ježišikriste".
Ešte pred zrazom sa ma sestra pýtala, koľko bude mať najstarší, či 15. Hovorím "nie, 32". Stretnutie s dvojmetrovým Creepym, ktorý pozerá kreslený seriál, ju zrejme šokovalo, ako som videl po zraze
S maminym priateľom sa nič nezmenilo, no mama si neodpustila pár narážok (pri odchode na zraz "pozdravuj koníky" a po tom, ako sa jej nedopatrením dostalo do rúk pár fotiek zo zrazu "aha, ona má poníky").
Ešte pred zrazom sa ma sestra pýtala, koľko bude mať najstarší, či 15. Hovorím "nie, 32". Stretnutie s dvojmetrovým Creepym, ktorý pozerá kreslený seriál, ju zrejme šokovalo, ako som videl po zraze
S maminym priateľom sa nič nezmenilo, no mama si neodpustila pár narážok (pri odchode na zraz "pozdravuj koníky" a po tom, ako sa jej nedopatrením dostalo do rúk pár fotiek zo zrazu "aha, ona má poníky").
Fórum umiera, zmierte sa s tým.