02.09.2014, 14:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.09.2014, 14:20 uživatelem equerio. Edited 4 times in total.)
Po celom dni ktorý som previedol v autobuse (12-13 hodín+peší do bytovky), prvéj noci ktorú som previedol v vlastnéj postele a tom ťažkom návratu do real world som sa aj ja rozhodol napísať všetke moje dojmy.
Na CZQ som sa pohól úplne "na slepo". Ne poznal som nikoho kto išiel, ale vdaka tomú úžasnému LARPu som sa hned zoznámil z prvými úžasnými ľudmi
Ten LARP ból perfektne spravený, najviac ma prekvapilo to že EileMonty a Yami boli NPCčká. Ked som to videl, som spravil taký malí fangirl squee
Samý pocit že som prvi raz v živote videl bronies IRL ból nádherný
Nikdy v živote som ne plakal od šťastia, ale som na CZQ dva ráz vypustil slzu. Prví raz to bolo na cosplay súťaži a druhý raz v nedeľu na karaoke. Tá pozitívna energia bola až príliž mocná.
Organizácia bola perfektná, tu nemám čo povedať
Dakujem všetkým úžasným ľudom pre perfektný koniec prázdnin, a uvidíme sa na CZQ 2015!
Ps. Len som teraz pochopil že bola chyba že som na tú vstupenku nenapísal aj nickname z fóra
Ja som len napísal svoje pravé meno
Ps2. Tá aukcia bola poriadný adrenaline rush
Ból to výnimočný pocit ked som konečne dostal ten podpísaný conguide
A pre toho kluka ktorý ma vyhral pre tú CocaColu od Anneli aj Applepie mám len 2 slovíčka: GG WP
Na CZQ som sa pohól úplne "na slepo". Ne poznal som nikoho kto išiel, ale vdaka tomú úžasnému LARPu som sa hned zoznámil z prvými úžasnými ľudmi
Ten LARP ból perfektne spravený, najviac ma prekvapilo to že EileMonty a Yami boli NPCčká. Ked som to videl, som spravil taký malí fangirl squee
Samý pocit že som prvi raz v živote videl bronies IRL ból nádherný
Nikdy v živote som ne plakal od šťastia, ale som na CZQ dva ráz vypustil slzu. Prví raz to bolo na cosplay súťaži a druhý raz v nedeľu na karaoke. Tá pozitívna energia bola až príliž mocná.
Organizácia bola perfektná, tu nemám čo povedať
Dakujem všetkým úžasným ľudom pre perfektný koniec prázdnin, a uvidíme sa na CZQ 2015!
Ps. Len som teraz pochopil že bola chyba že som na tú vstupenku nenapísal aj nickname z fóra
Ja som len napísal svoje pravé meno
Ps2. Tá aukcia bola poriadný adrenaline rush
Ból to výnimočný pocit ked som konečne dostal ten podpísaný conguide
A pre toho kluka ktorý ma vyhral pre tú CocaColu od Anneli aj Applepie mám len 2 slovíčka: GG WP