16.09.2014, 16:08
(22.07.2014, 10:08)Jamis Napsal(a): Cocco Pommel totiž jako jediná v celém MLP:FiM udělala něco, co žádný jiný backgroud pony předtím ani potom neudělal. A vysloužila si můj velký obdiv
... a také se zasloužila o jeden z nejsilnějších momentů MLP:FiM v realitě tohoto světa: měl jsem tu čest se na letošním BUCKu osobně potkat se scénáristou epizody Rarity Takes Manehettan - Davem Polskym (čím více scénáristy MLP:FiM potkávám, tím více si jich vážím, protože jsou to podle mě úžasné osobnosti).
Byl jsem hrozně moc zvědavý, protože "Rarity Takes Manehettan" byla v mnohých ohledech výjimečná a pro mě úžasná epizoda se spoustou nových prvků a lehce schovaných věcí. A tohle byla jedinečná příležitost odkrýt aspoň trochu z toho, co mi v hlavě hlodalo už pěkně dlouho....
Ten fakt, že jsme spolu (nejen) o Cocco Pommel pár minut mluvili, čímž mi byla většina mého head cannonu ohledně této pro mě nejoblíbenější background postavy potvrzena

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive