Ahoj.
Jedu taky na konvenci. Máš místo?
Ok. Czequestria byl můj první con, takže jsem nijak netušil, jak se řeší doprava na zahraniční konvence.
Jedu taky na konvenci. Máš místo?
(16.09.2014, 12:37)CreepyRiver Napsal(a): Pre informáciu:
Ja pôjdem autom z Bratislavy, so mnou Schimy, Dusan a možno Tobea (ešte sa nevyjadril).
Ok. Czequestria byl můj první con, takže jsem nijak netušil, jak se řeší doprava na zahraniční konvence.
(20.09.2014, 01:00)Jakluk Napsal(a): Jenže sehnat odvoz patnácti lidí na vzdálenost 500 km je ze dne na den nemožné. Pokud by ses podíval na odkazy, které Tom posílal, tak jsou již zcela zaplněna 2 auta a je pozdě shánět jakékoliv jiné (půjčovny mají rozpůjčováno).
Pokud by sis teď sehnal další 3 nebo 4 lidi, klidně si další auto poskládejte. Jinak bude asi opravdu nejlepší volbou vlak - vše jsem podrobně rozepsal v tomto příspěvku. Cena se dala stáhnout na cca 800 Kč, avšak teď už bude cena lístků LEO Expressu o dost vyšší - 309 Kč bez slev (další důvod, proč dopravu řešit s předstihem).
Btw na Brony Days/Crystal Fair se letenky sháněly půl roku dopředu. Na Galacon jeli CZ/SK Broniees celým vlastním autobusem. Ano, takhle velké akce už vyžadují nějaké plánování s předstihem. Na druhou stranu, cony se konají každou chvíli a tak se třeba příště stihneš přihlásit včas