22.09.2014, 22:17
Hmm, šikana zo strany brony haterov je asi neodbytná. Ja som prežil 8 rokov hatu voči Pokemonom, a to aj zo strany vlastnej rodiny! Ja viem veľmi dobre, aké to je, keď aj tvoji najbližší pohŕdajú tvojimi záľubami. Pokemonov som sa nikdy nevzdal, a MLP pôjde rovnakou cestou. Ak vieš prečo máš poníkov rád, nemôžeš byť dotknutý. Ja som sa prebojoval hatom spoločnosti silnou asertivitou. A myslím, že je to tá najlepšia cesta (spýtaj sa Fluttershy ). Skrátka dlhým odolávaním a prezentovaním svojho presvedčenia napriek tlaku nakoniec otupíš odpor a donútiš ostatných prijať ťa za toho, kto si. Obrana voči šikanovaniu, útokom, posmeškom je najefektívnejšia cez Titánové štíty, nervy a odhodlanie. Urban (môj 10-ročný brat) je odnedávna tiež nadšencom MLP a obaja prerážame tlak z rodiny, je to však ľahké. Naučil som ho akceptovať svoje presvedčenie a vystupovať s hrdosťou. Hádajte, ako ho v škole prijali? Bez problémov, a chodí domov vysmiaty. Veľa z mojich bývalých spolužiakov, ktorí na sa mi kedysi posmievali za Pokemonov, ma dnes za to uznávajú, lebo originalita a asertivita tvoria spolu silnú kombináciu
Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter
--Pony Dawnflash--
--Pony Dawnflash--