01.10.2014, 22:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.10.2014, 22:37 uživatelem Ebženka. Edited 2 times in total.)
Hmmm, to je mírné zklamání. Zajímalo by mě, kde děláme chybu, že to netuhne. Ono je to výtečné ve všech podobách, ale tekuté to můžu leda tak dlabat z plechu lžičkou, a já bych to tak ráda balila do ozdobných krabiček jako dárek...
Edit.:
našla jsem odpověď. Déle vařit při mírně vyšší teplotě, používat teploměr. Druhou možností je vysoká vlhkost, i vzdušná - ovlivňuje konzistenci víc, než se zdá. Přesně odměřovat tekutiny, při vysoké vzdušné vlhkosti opět déle vařit a na teplotu o stupínek vyšší.
Tak až seberu odvahu. zas to někdy zkusím...
originál http://www.fudgekitchen.co.uk/webpage.asp?pid=1912
Edit.:
našla jsem odpověď. Déle vařit při mírně vyšší teplotě, používat teploměr. Druhou možností je vysoká vlhkost, i vzdušná - ovlivňuje konzistenci víc, než se zdá. Přesně odměřovat tekutiny, při vysoké vzdušné vlhkosti opět déle vařit a na teplotu o stupínek vyšší.
Tak až seberu odvahu. zas to někdy zkusím...
originál http://www.fudgekitchen.co.uk/webpage.asp?pid=1912