(12.09.2012, 16:57)Antošík Napsal(a): Jo, tomuhle řikám představení na úrovni. Proč rovnou nepřihodit svoji pěknou tvorbu, že
Na muj vkus jsou sice příliš realistický (reállný koně a poníci? eww) ale styl je dost dobrej. Výrazný, kontrastní barvy. U FS hezký pozadí (mrak! ) ale jinak je to prostě přeboptnatý. Jako v posilovně, takže k tomu ať se vyjadřujou ti, kteří je mají rádi .)
A protože to má bejt i introduction thread, tak Tě tu musím přivítat. Vítej ve stádě! /)
(12.09.2012, 17:45)Blue Storm Napsal(a): Jelikož jsem od koní,tak se mě neuvěřitelně líbí Rarity v takovéto podobě.
Ten obraz na mě působí přesně stejným dojmem,jako jedno plemeno koně které obdivuji ze všeho nejvíc.Má svoji osobitost,tajemnost,energii v těle a uhraničivý pohled....Kdyby byla Rarity v černém provedení,řekl bych totiž,že se právě dívám na Fríského koně.(osvalený krk,neskutečně dlouhá hříva,silné nohy s rousy).
Tady je krásně vidět, jak je to věc vkusu jednotlivýho poníka Jestli realistické, nebo kopie originálního stylu, oběma děkuju za komentář a přivítání.
Storm, Frízáky zbožňuju taky, jsou to neuvěřitelně vznešené plemeno a hezky se kreslí, hehe.
Jinak tady přihazuju Applejack, která nejspíš není moc v náladě na pomáhání...