27.10.2014, 17:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.10.2014, 17:50 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
Ze dvou let na tři měsíce... uff. Když vezmu, co se za ty tři měsíce událo, až se divím. Ale osm hodin cesty za drahou polovičkou znamená dost času na přemýšlení i na dvě nové kapitoly - snad se budou líbit.
5.kapitola - Tajemství vzpomínek
6.kapitola - Ve víru zapomnění
Stříbrný mech - celý příběh
Nevím, jestli se to dá ještě popsat jako příprava na pozdější děj - přecejen radši pracuju s univerzem, které není při čtení zmatečné. I když nejsou všechny aspekty dopodrobna popsány, alespoň dávají smysl. Začíná mi to tak trochu připomínat detektivku Uvidíme, co z toho nakonec bude - zatím se držím vytyčené dějové linie.
Jak kdysi napsal Zmok, rád hodně a dopodrobna popisuju, někdy i na úkor rychlosti děje, alespoň v téhle fázi.
@Frolda: díky za komentář nevím sice co všechno si z toho odnést, ale snad jsem aspoň zčásti pochopil, cos tím chtěl říct.
5.kapitola - Tajemství vzpomínek
6.kapitola - Ve víru zapomnění
Stříbrný mech - celý příběh
Nevím, jestli se to dá ještě popsat jako příprava na pozdější děj - přecejen radši pracuju s univerzem, které není při čtení zmatečné. I když nejsou všechny aspekty dopodrobna popsány, alespoň dávají smysl. Začíná mi to tak trochu připomínat detektivku Uvidíme, co z toho nakonec bude - zatím se držím vytyčené dějové linie.
Jak kdysi napsal Zmok, rád hodně a dopodrobna popisuju, někdy i na úkor rychlosti děje, alespoň v téhle fázi.
@Frolda: díky za komentář nevím sice co všechno si z toho odnést, ale snad jsem aspoň zčásti pochopil, cos tím chtěl říct.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive