02.11.2014, 18:34
(02.11.2014, 01:05)Jakluk Napsal(a):(23.10.2014, 18:08)Jamis Napsal(a): Možná bych o tom neměl mluvit moc nahlas, ale seznamy, kdo koho dabuje (stejně tak seznamy toho, kdo co zpívá) v českých verzích MLP:FiM - Season 4, Equestria Girls a Equestria Girls 2:Raibow Rock mám v rukou už od 1.8. tohoto roku [spoiler: Ano správně: to je dřív, než EQG2 spatřily světlo světa v EN verzi].Televize samozřejmě musí respektovat datum premiéry nadiktované Hasbrem, vše je ale připravováno s několikaměsíčním předstihem.
Jop, mají to připravené dost dopředu. Je to docela dost častý dotaz na MLP conech: jak se seriál vlastně připravuje? Nejdřív scénář (samozřejmě se několikrát ladí), potom se postavy namluví (takže dabéří ví, co se bude dít, ještě než je hotovo) a pak se teprve dělá animace, přičemž se dbá na lip sync.
Mno ale myslím, že by nebylo do věci ty seznamy CZ dabérů a songy (nejen) z EQG:RR konečně zpracovat a tady zveřejnit. Má někdo zájem? Nejsem příznivce spoilerů, ale zrovna tohle mi nevadí... už jsem viděl originál.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive