11.11.2014, 18:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.11.2014, 18:54 uživatelem Nikolkax3. Edited 3 times in total.)
U první povídky sem ze začátku málem brečela, fakt nekecám, málem mi tekly slzy hlavně u té básničky od Fluttershy Ale u konce jsem se taky trochu zasmála A Aby toho nebylo málo polila jsem si sešit když jsem se chtěla naít a dočetla to
U druhé jdi mě opravdu překvapil....Ten konec....Ten popis mě vážně uchvátil, začala jsem číst slovo od slova pozorněji a snažila se ještě líp proniknout přes slova do příběhu a přes příběh do pocitů které byly vyjádřeny....Smekám před tebou Dokonce jsem si nevšimla ani žádnejch chyb Ale to nemůžu ani zmínit protože já si chyb ani nevšímám
Hodně štěstí do života přeje Královna Ponožek Nikolka
U druhé jdi mě opravdu překvapil....Ten konec....Ten popis mě vážně uchvátil, začala jsem číst slovo od slova pozorněji a snažila se ještě líp proniknout přes slova do příběhu a přes příběh do pocitů které byly vyjádřeny....Smekám před tebou Dokonce jsem si nevšimla ani žádnejch chyb Ale to nemůžu ani zmínit protože já si chyb ani nevšímám
Hodně štěstí do života přeje Královna Ponožek Nikolka
Rather than a Person who Hurts others
Become the persone getting Hurt.
Become the persone getting Hurt.