15.09.2012, 16:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.09.2012, 16:53 uživatelem Legeden. Edited 1 time in total.)
nevylucujem
tiez nepoznam ... dalsia vec co som postrehol je z trochu technickejsieho sudku a to je ze ti tam vznikla tangenta ... konkretne na lavej prednej nohe (tj ta blizsie k pozorovatelovi) sa cast nohy opticky spaja s liniou krku co navodzuje rusivy dojem a v tomto pripade moze viest k zlemu usporiadaniu "vrstiev" ... chcelo by to cast tej nohy este nakreslit ponad krk aby ho trochu zakrylo
v podstate podobna tangenta je aj v spojeni nos a ofina kde ta linia vyzera byt jednoliata aj ked sa jedna o dva objekty
a trochu by som sa posnazil zlepsit techniku oci lebo to robi velku porciu vysledneho dojmu + prehnat to po naskenovani cez nejaky program na zvyraznenie farieb ... aj ked mozno to teraz vyzera ako v realite ale preco tomu trochu nevypomoct ked je ta moznost

v podstate podobna tangenta je aj v spojeni nos a ofina kde ta linia vyzera byt jednoliata aj ked sa jedna o dva objekty
a trochu by som sa posnazil zlepsit techniku oci lebo to robi velku porciu vysledneho dojmu + prehnat to po naskenovani cez nejaky program na zvyraznenie farieb ... aj ked mozno to teraz vyzera ako v realite ale preco tomu trochu nevypomoct ked je ta moznost