14.11.2014, 20:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.11.2014, 20:28 uživatelem Martin. Edited 3 times in total.)
Dobré pravidlo zní "pokud si z toho nedělám hlavu já, nebudou ani ostatní" (jak by řekl Mistr Yoda, komixy, poníci nebo hospoda, je to stejné. Jiné je to jen v tvé hlavě). V životě je spousta vážnějších témat, kterými se stojí za to zabývat, takže poníci, pokud nejsou součástí šikany na základní škole, kde to je pro psychiku velký problém, jsou p .. citoval bych Timona, ale nechci warn za vulgaritu
Jestli si z tebe tvůj dobrý kamarád dělá legraci kvůli poníkům (tzv. tě pošťuchuje), a patří to na běžný level vašich kamarádských vztahů, proč by to mělo být paradoxní? Co se škádlívá, to se rádo mívá. Pokud je to myšleno v dobrém, jak píšeš, je to myslím součást spousty kamarádských skupin. Kdybys slyšel nás kdysi..
Už OT:
Tak nerdi, j? To slyším zase prvně já
Já ti asi nedovedu poradit, co vytáhnout na přítelkyni. Ale přípravil bych si možná nějaký hezký odkaz na skupinu bronies-nerdi (nejlépe banda vojáků, vážených politiků nebo programátorů - má oblíbeného zpěváka, který je brony?), to by mělo zabrat v případě, že by musela nutně vědět
Jestli si z tebe tvůj dobrý kamarád dělá legraci kvůli poníkům (tzv. tě pošťuchuje), a patří to na běžný level vašich kamarádských vztahů, proč by to mělo být paradoxní? Co se škádlívá, to se rádo mívá. Pokud je to myšleno v dobrém, jak píšeš, je to myslím součást spousty kamarádských skupin. Kdybys slyšel nás kdysi..
Už OT:
Tak nerdi, j? To slyším zase prvně já
Já ti asi nedovedu poradit, co vytáhnout na přítelkyni. Ale přípravil bych si možná nějaký hezký odkaz na skupinu bronies-nerdi (nejlépe banda vojáků, vážených politiků nebo programátorů - má oblíbeného zpěváka, který je brony?), to by mělo zabrat v případě, že by musela nutně vědět