05.12.2014, 18:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.12.2014, 18:18 uživatelem Luna May. Edited 3 times in total.)
@Andromeda: Takže já se tedy ukážu . Dawn mě už odnavigoval a problém byl v tom, že i když jsem mohla vyhledat spoj z Brna do Trnavy, nemohla jsem koupit lístek a kvůli velmi krátké době přestupu si nemůžu koupit lístek v Blavě.
Přijedu tedy v 10:22 a odjedu v 18:35. Budu se těšit .
EDIT: Ok, tak ČD mi nechtějí prodat jízdenku na 6.12., ale až na 8.12. kvůli:
"Pro cestu do zahraničí je možné v eShopu ČD zakoupit pouze jízdenky Včasná jízdenka Evropa, které je možné zakoupit nejpozději 3 dny před odjezdem. Jiný typ mezinárodní jízdenky na vámi vybrané datum si nyní můžete koupit pouze u pokladní přepážky."
EDIT2: A proč mám zadávat na slovakrail.sk při koupení normální jízdenky číslo své občanky?! To mi ji budou kontrolovat?! Ach jo.. je mi z toho celého špatně :-(.
Přijedu tedy v 10:22 a odjedu v 18:35. Budu se těšit .
EDIT: Ok, tak ČD mi nechtějí prodat jízdenku na 6.12., ale až na 8.12. kvůli:
"Pro cestu do zahraničí je možné v eShopu ČD zakoupit pouze jízdenky Včasná jízdenka Evropa, které je možné zakoupit nejpozději 3 dny před odjezdem. Jiný typ mezinárodní jízdenky na vámi vybrané datum si nyní můžete koupit pouze u pokladní přepážky."
EDIT2: A proč mám zadávat na slovakrail.sk při koupení normální jízdenky číslo své občanky?! To mi ji budou kontrolovat?! Ach jo.. je mi z toho celého špatně :-(.