08.12.2014, 19:29
Změna kvůli MLP:FiM, lvl 11: probírám se konečně videama z letošního Galaconu (pauza v práci) a patrně už nikdy nebudu koukat na Princeznu Celestii stejně, jako v době před touhle událostí. Argh... to je tak, když si charaktery v MLP prodrátujete s reálnými lidmi a HSP trait dá tomu crossoveru s realitou patřičnou intenzitu.
Ne, tohle jsem nečekal a trochu se bojím zkouknout znova záznamy z CrystalFairu, či BUCKu aby se nestalo něco podobného.
Nicméně mě to nutí k zamyšlení - jak moc je můj MLP/brony svět odlišný od ostatních bronies? Upřímně bych si přál, aby do toho každý zapálený fanoušek mohl spadnout stejně a zažít totéž. Tak jak ten rozdíl ostatním přiblížit, aby aspoň tušili, o jakém rozdílu je to vlastně řeč?
Ne, tohle jsem nečekal a trochu se bojím zkouknout znova záznamy z CrystalFairu, či BUCKu aby se nestalo něco podobného.
Nicméně mě to nutí k zamyšlení - jak moc je můj MLP/brony svět odlišný od ostatních bronies? Upřímně bych si přál, aby do toho každý zapálený fanoušek mohl spadnout stejně a zažít totéž. Tak jak ten rozdíl ostatním přiblížit, aby aspoň tušili, o jakém rozdílu je to vlastně řeč?
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive