12.12.2014, 11:20
@pidi: jop
za mě to je přesně ten důvod, proč se vrhat do organizace takových věcí, jako je Czequestria, Vánoční Karaoke nebo třeba jen vytvořit přednášku na PragoFFestu. O to víc, když si vzpomenu, že ta atmosféra na místě se nedá popsat - to se prostě musí zažít.
Je pak úplně něco jiného vidět fotky nebo videa, když si můžu říct: "Jop, byl jsem tam viděl jsem a zažil jsem"
Takže... dneska večer na pre-party, zítra na Karaoke! Trumfneme loňský rok, co myslíte?
za mě to je přesně ten důvod, proč se vrhat do organizace takových věcí, jako je Czequestria, Vánoční Karaoke nebo třeba jen vytvořit přednášku na PragoFFestu. O to víc, když si vzpomenu, že ta atmosféra na místě se nedá popsat - to se prostě musí zažít.Je pak úplně něco jiného vidět fotky nebo videa, když si můžu říct: "Jop, byl jsem tam viděl jsem a zažil jsem"

Takže... dneska večer na pre-party, zítra na Karaoke! Trumfneme loňský rok, co myslíte?

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive