02.01.2015, 12:39
Azuliana: tos mi pripomela moji historku se stryptyzbarem: kdyz sem pred 15 lety letel makat do USA na Floridu, tak me tam vzal hned druhej den jeden Cech na turu po barech a hospodach. Kdyz uz se stmivalo a my uz meli nakoupino povida ten chlapek, Mira se menoval, ze me vezme do stryptyzbaru. tak sme jeli do naky sileny ctvrti do neceho co zvenci vypadalo jako bar u Vocka. uvnitr bylo zahulino, v TV bezel baseball, pivko tam unudene cucali asi dva chlapci. na podiu uprostred se kolem tyce tocila docela hezka cernoska jen v kalhotkach, i kdyz uz nebyla nejmladsi. dali sme si pivo a Mira pak povida: kdyz se ti holka bude libit, dej ji takhle dysko - a vytah bankovku za strcil ji to za podprdu. tak popijim pivko a koukam na ni, pak sem si rek ze ji zkusim dat to dysko. sah sem do penezky a vyndal 5 dolarovku. snad to neni malo pomyslel sem si a srtcil ji to do kozacky. holka jeste chvili tancovala pak to zabalila a vystridala ji jina. jak odchazela , podivala se do te boty, co sem ji to tam dal. najednou zavyskala radosti a odbehla dozadu. za chvili byla zpet a mela s sebou 3 dalsi cernosky. a vsechny ke me. obklopili me a zacali me hladit a chichotat se atd. byl sem rudej jak rak a nevedel sem co mam delat. Mira na me pobavane cumel a pak se zeptal:
"cos ji dal?"
"pet babek"
"ty vole, tady se dava dolar. maximalne dva!"
"cos ji dal?"
"pet babek"
"ty vole, tady se dava dolar. maximalne dva!"
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate