23.09.2012, 14:29
Protože se dostávají do šílených a nelogických situací, které vyřeší ještě šílenějším způsobem a nebo to 'nějak' vyřeší Pinkie Pie (což je synonymum pro nejvyšší stupeň šílenosti a smysluprostoty) 
Celkově ten seriál má báječnou atmosféru, člověk má možnost se u něj upřímně zasmát, není však přitom vůbec náročný na mozkovou aktivitu, ale i přes svou jednoduchost má vyjímečný psychologický podtext
A v poslední řadě se mi moc líbí artikulace všech postav, takže každému poníkovi přesně rozumím každé slovo i v angličtině bez titulků
Jedinou vyjímkou je zase Pinkie Pie, ale ta je naopak tak neuvěřitelně emocionální, že není třeba ji vůbec poslouchat, jenom koukat 
Prostě a jednoduše, mám z toho seriálu radost a ještě se mi nestalo, aby mi nezvedl náladu

Celkově ten seriál má báječnou atmosféru, člověk má možnost se u něj upřímně zasmát, není však přitom vůbec náročný na mozkovou aktivitu, ale i přes svou jednoduchost má vyjímečný psychologický podtext

A v poslední řadě se mi moc líbí artikulace všech postav, takže každému poníkovi přesně rozumím každé slovo i v angličtině bez titulků

Prostě a jednoduše, mám z toho seriálu radost a ještě se mi nestalo, aby mi nezvedl náladu

„Too old for free candy?! Never!"
Pinkamena Diane Pie; S2E4, 1:19
Pinkamena Diane Pie; S2E4, 1:19