24.09.2012, 21:07
(24.09.2012, 00:06)Blue Storm Napsal(a): Ano...S tím absťákem a šlehnutím některých dílů(ale i třeba různých sekvencí či MLP hudby),plně souhlasím..
Byl jsem teď tři dny v Německu a díky za MP4 s velkým displayem a MLP dílama,který jsem využil nejen v autě,ale i k zapojení přes USB rovnou do 107" plazmy v pokoji.Takže jsem to vydržel s poníkama ten výlet celkem v pohodě.
PS:Nemít denní dávku MLP v sobě?.Toď pro mne nekonečná muka a bál bych se vystřízlivění
Tak s něčím takovým mám taky zkušenosti. Bronym jsem se stal krátce před tím, než jsme jeli asi na 12 dnů na dovolenou do Luhačovic. V tý době jsem měl zkouknutý jenom 2 díly, tak jsem ještě stihnul stáhnout další 4 díly a dát si je do mobilu. Pravda, 4 díly na 12 dnů, to není moc, ale aspoň něco, a navíc tam na pokoji nově byla wifina, takže jsem si tam aspoň pouštěl písničky jako Winter Wrap Up a podobně.

No a do třetice podobnej zážitek, v sobotu jsem byl na dni otevřených dveří v DP Liberec, samozřejmě vyzbrojen dalším dílem MLP v mobilu, abych měl ve vlaku co sledovat.

the more things change, the more things stay the same
DeviantArt
DeviantArt