08.02.2015, 22:56
(03.02.2015, 16:36)DoktorPetr Napsal(a): Přijde mi, že se zapomíná i na jiné sekce než jen na dabing a zpěv. Co mě překvapilo na CZQ14 byla galerie.
Tady mi připadá, že se míchají dvě věci: dabing a zpěv ofiko kolem MLP, nebo lidé z komunity?
Galerie CZ/SK komunity na loňské Czequestrii není žádnou novinkou: podobná byla i na velkých srazech a na Karaoke party. Jen si toho patrně málokdo všiml
Co se propagace kreativců z CZ/SK komunity týče, uvítáme nápady: Galerie pro kreslíře je fajn, ale jak zapropagovat lidi, kteří píší povídky, skládají hudbu, tvoří videa, překládají povídky nebo titulky? Jak tyhle lidi představit a dát jejich práci ostatním k nahlédnutí na sraze/conech (ne nutně Czequstrii)?
(03.02.2015, 18:28)Legeden Napsal(a): O to ľahšie sa s ľuďmi z CZ/SK komunity dalo stretnúť osobne keď tam neboli ako VIP ale ako návštevníci
To s každým hostem hlavně nezapomínat, že hosté jsou taky jenom lidé.
Jako... tvořivých lidí má Cz/Sk bronies komunita hodně - na conech typu PGF, FF mají pokaždé možnost se prezentovat. Proč to dělá jen malé množství z nich? Není to dost velká škoda?
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive