26.09.2012, 22:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.09.2012, 22:49 uživatelem meonlyme1845. Edited 1 time in total.)
No, nedávno jsem zkouknul vše, co je zatím dostupné... A je to fajn, nutno říct. Z Americké produkce to je můj nejméně oblíbený seriál, ale je dost dobrý na to, abych sledoval dál. Akorát mi nepřijde o moc "dospělejší" než MLP, protože v mnohých situacích mi přijde, že se ty postavy chovají hloupě - tím nemyslím komediální hloupost, ale prostě takovou klasickou přitupělost, kterou ovšem trpí hodně (nejen) amerických animáků.
Z Disneyho produkce se mi pořád víc líbí Phineas a Ferb, ale obě to snad už brzo překoná Wander Over Yonder. Rozhodně má dost dobrý tým (Craig McCracken a k němu Lauren Faustová jako vedoucí producenti!) na to, aby se vyhoupnul do mé top 3 (Aktuálně MLP, Spongebob, Korra)
Z Disneyho produkce se mi pořád víc líbí Phineas a Ferb, ale obě to snad už brzo překoná Wander Over Yonder. Rozhodně má dost dobrý tým (Craig McCracken a k němu Lauren Faustová jako vedoucí producenti!) na to, aby se vyhoupnul do mé top 3 (Aktuálně MLP, Spongebob, Korra)