24.02.2015, 22:03
Hýbací křídla zní megacool. Co mám ale zkušenost s křídlatými konstrukcemi, obvykle nejlíp fungují ty nejjednodušší, jak to začneš vylepšovat, tak se to celé po... Základem je, aby to bylo lehké a pevné, nelámalo se to ani příliš neohýbalo ani při odporu vzduchu, třeba při běhu. Zatím nejlepší zkušenosti mám s obyčejným tužším kartonem - čtvrtkou (jen se nesmí polámat), s tenkým plastem typu kancelářské desky a se záclonovinou napnutou na plastových kloboukových kosticích. To vše v dětské velikosti.
Sama jsem právě včera začala plánovat novou, velmi křídlatou cosplay, pod vlivem nejen Jamisovy poznámky, ale i jednoho dílu MLP, který sledovala dcera. Zatím vidím jako nejlepší volbu plastovou fólii, jen ji musím někde sehnat, ale matně pamatuju, že jsem na ni už někde v obchodě narazila.
Sama jsem právě včera začala plánovat novou, velmi křídlatou cosplay, pod vlivem nejen Jamisovy poznámky, ale i jednoho dílu MLP, který sledovala dcera. Zatím vidím jako nejlepší volbu plastovou fólii, jen ji musím někde sehnat, ale matně pamatuju, že jsem na ni už někde v obchodě narazila.