15.03.2015, 00:09
Taky mně lokace překvapila, ale já si nemůžu stěžovat, alespoň ušetřím za dopravu. A KD Krakov je jen 25 minut od Václavského náměstí, to mi nepřipadá jako taková hrůza. Akorát doprava v noci je trošku k ničemu, ale stále jsme na tom docela dobře. Zrovna pár dní nazpět jsem tam byla a myslet na to, že se tam už jeden poníkovský con odehrál a bude se tam odehrávat další mi připadalo jako tak nepojatelný koncept myšlenky, že jsem na to raději ani pořádně nemyslela.
Každopádně se zase hlásím jako stuffák ('cause i do stuff). S ohledem na všechny výtky ke staffu jsem celkem překvapená, že se mi nikdo během akce nezmínil. Sice jsem tam byla jako šatnářka a předpokládám, že to mě očekává i letos, ale kdyby mi někdo řekl, že potřebuje pomocnou ruku, tak bych neotálela. Takže pro tentokrát: jsem levná pracovní síla a nebojte se mě využít.
Každopádně se zase hlásím jako stuffák ('cause i do stuff). S ohledem na všechny výtky ke staffu jsem celkem překvapená, že se mi nikdo během akce nezmínil. Sice jsem tam byla jako šatnářka a předpokládám, že to mě očekává i letos, ale kdyby mi někdo řekl, že potřebuje pomocnou ruku, tak bych neotálela. Takže pro tentokrát: jsem levná pracovní síla a nebojte se mě využít.