26.03.2015, 00:15
(08.07.2014, 12:04)Jamis Napsal(a):(06.07.2014, 22:46)Blue Storm Napsal(a): Jak zde bylo už naznačeno od Kotji: Zajímalo by mě, zda by někdo neměl nějaké info o tom, jaká televize to byla, co zpovídala a natáčela cosplayery ze všech linií a zda o tom bude, či byl nějaký spot. Vím, že zpovídali docela dost poníků a rád bych to viděl.
(06.07.2014, 22:48)Honzdir Napsal(a): Když jsem se kolem chvilku postával, tak jsem s dozvěděl, že jsou z ČT a tvoří něco, co by mělo vyjít na podzim, to je asi tak všechno
Yep, byla to ČT a podle toho, co mi řekli, by to mělo vyjít cca za rok. Anyway nejvíce překvapivá otázka, kterou na mě jen tam bez varování vypálili po sérii těch normálních byla: "Měl jsi v tomhle kostýmu někdy sex?"
Anyway... FFko bylo až na některé nepříjemné ojedinělé (byť rozhodně ne malé) události fajnzažitek byl sice velmi rychle přebit několikanásobně vyšším kalibrem v podobě Crystal Fairu ve Finsku (kdo to zažil tentokrát obojí může snadno odpovědět na otázku, jak mega rozdíl to je), ale i tak jsem si letošní FF rozhodně užil!
Fotky a videa dodám později - je toho vcelku dost.
Tak to už asi dávali, ale ta otázka tam nebyla :-(
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
- Fluttershy; STrhák