31.03.2015, 19:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 31.03.2015, 20:06 uživatelem Alkel u3. Edited 1 time in total.)
Po nějakém proklepání můžu říct, že se mi ten nový skin líbí, je takový vzdušnější. Pár výhrad k layoutu mám - nick až pod avatarem mi přijde trochu méně přehledný) a ty lišty kolem banneru nahoře jsou taky trochu divné, ale oboje si budu moct pořešit user css, když si na to nezvyknu.
Taky vítám změnu "Dnešní příspěvky" -> "příspěvky za 24h", takhle je to takové jasnější, co to vlastně dělá.
Co bych ale vytknul je relativní zobrazení času posledního příspěvku ve výpise posledních a nových příspěvků (tj. např "před 3 h"). V předchozí verzi to bylo, pokud se nepletu, zobrazeno jako čas posledního příspěvku, v čemž jsem se lépe orientoval.
--edit - vyřešeno mimoforně -
Každopádně dobrá práce s updatem, trochu jsem čekal, že se to přes nějaké nečekané zádrhele protáhne do odpoledne
Taky vítám změnu "Dnešní příspěvky" -> "příspěvky za 24h", takhle je to takové jasnější, co to vlastně dělá.
Co bych ale vytknul je relativní zobrazení času posledního příspěvku ve výpise posledních a nových příspěvků (tj. např "před 3 h"). V předchozí verzi to bylo, pokud se nepletu, zobrazeno jako čas posledního příspěvku, v čemž jsem se lépe orientoval.
--edit - vyřešeno mimoforně -
Každopádně dobrá práce s updatem, trochu jsem čekal, že se to přes nějaké nečekané zádrhele protáhne do odpoledne