02.10.2012, 08:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.10.2012, 08:19 uživatelem AzazelCZ. Edited 1 time in total.)
(01.10.2012, 14:05)Martin Napsal(a): Fluttershy (až na to ucho) a Pinkie vypadají stále o 100% lepší než ty ostatní.. a ano, Twilight Sparkle má opravdu velmi smutný výraz.. Applejack má obavy ale spíš ve stylu "cože!?" , Pinkie Pie má výraz ve stylu "by mne zajímalo, co se teď od ní semele", Rainbow je naštvaná. Jediná Rarity má takový ten výraz "strachu o kamarádku"/údiv.. Fluttershy má ale krásný výraz..
Fluttershy jsem ještě doopravil (ale utrpělo to nevratné škody ) Ty výrazy mi dělali problém ale když si vezmu jak to vypadalo předtím tak je to omnoho lepší
(01.10.2012, 17:40)Legeden Napsal(a): detailov je tam mimo docela dost ale co ti jednoznacne nemozno upriet je odvaha sa do tolkeho mnozstva postav vobec pustit ... kresli viac a casom aj tie detaily vychytas
Tak to že jich je hodně mi ani tak nevadí ale spíš to že jsem krom Twilight všechny kreslil poprvé
(01.10.2012, 18:02)Antošík Napsal(a): Akorát ohodně toho vybarvoání - když nemáš přesnou barvu, tak zkus udělat jen lehký vybarvení - bez tlačení na tušku - fluttershy tělo ahříva aj jsou příliš žlutý; zároveň Rarity si moc nevypujčuje barvu hřívy Vinl Scratch, takže smíchat červenou a modrou když nemáš fialovou
Fluttershy nebyla tak tmavá to bylo špatně nafocený ale i tak je to spíše ušmudlaností od tužky…. Rarity byl problém páč mi přišlo že má spíše podobnou barvu jakou Twilight a tak jsem to chtěl vzít jen víc dotmava ale pak když už bylo pozdě tak jsem zjistil že to tak nepůjde